Festivalul Ars Urbana e despre oameni. E despre oameni care se implică, care pun suflet, care își doboară barierele minții pentru a înțelege și a promova conceptul de artă urbană.

Suntem conștienți însă că oricât de multă pasiune am avea, trebuie să le mulțumim din suflet celor care ne-au sprijinit încă de la bun început și au crezut în ideile și proiectul nostru.

Acest post e drept mulțumire pentru sprijin financiar, pentru premii, pentru hidratare, pentru energie, pentru fotografii, pentru prezență, pentru spații, pentru concerte, pentru stickere, pentru afișe, pentru înțelegere și nu în ultimul rând pentru că ne iubiți!

Mulțumim așadar: Primăria Municipiului Iași, Rotaract Iași, Ateneul Tătărași, Casa de Cultură Mihai Ursachi, Underground the Pub, Zile și Nopți, Tatra Tea, Grolsch, Vitamin Aqua, Umami, Jassyro, Urzeală, Tatto Salon Q-Bo Ink, Quasar Dance, Upside Down, San Marco,  Headspin Caps, Notorietate, Mysteris, Vila Aris, Bycicle Hostel, Soundzone, One Vibe, TVR Iași, Tele M, Kiss Fm, Radio Hit, Iulian Corbu (fotograf), Bogdan Fuior (fotograf), Andrei Sandrino (foto-video), Diana Butnaru (fotograf).

13081948_1204561212901313_1073634873_n

(Visited 224 times, 1 visits today)