U MAN “ART TO THE CORE – IASI”
9-10 octombrie

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/672012976268867/
Cu un istoric care cuprinde 5 editii anterioare, patru din ele in Timisoara si una in Bucuresti, anul acesta, completam cei 6 ani de activitate ai shopului din Iasi cu cea dea 6 editie ATTC.
In fiecare an ART TO THE CORE inseamna o alta modalitate de exprimare a artei, editia de anul acesta avand la fundatie street art-ul si instalatia video, acestea fiind reprezentate de ceea ce putem numi GRAFFITI VIDEO MAPPING.
Pe parcursul a trei zile, artistii membri ai grupului RSH se vor ocupa de executia unu desen mural pe unul din peretii exteriori ai Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului – Iasi, mai exact peretele pozitionat vis-a-vis de Complexul Comercial Iulius Mall – Tudor Vladimirescu.


Lucrarea va prinde viata pe parcursul noptii in urma video maparii si proiectiei de material video pe suprafata acesteia, mapping realizat de VPG & EDGE MAPPING in serile de vineri si sambata (9 si 10 octombrie), incepand cu ora 21.00.


Dupa cum v-am obisnuit, cu prilejul fiecarui eveniment pe care il organizam, facem in asa fel incat sa avem o inaugurare a lucrarii demna de tinut minte, astfel pe parcursul serilor de vineri si sambata, in parcarea Iulius Mall pregatim un cort in care sunetul si imaginea sa completeze conceptul de arta urbana in spatiul public.


Graffiti este unul din cele patru elemente definitorii al culturii hip-hop, care isi atinge potentialul maxim atunci cand este insotit de celelalte elemente, asadar, organizam ziua de vineri intr-un mod in care sa ramana fidela acestei culturi stradale, integrand si break dance-ul si dj-ingul in cadrul evenimentului.


De mai bine de 12 ani propunem proiecte dintre cele mai diverse, promovand skateboarding-ul si arta, in egala masura, sub umbrela unui singur nume: Art To The Core. In aceasta editie, ne vom axa totusi asupra artelor vizuale si a celor audio, iar pentru a multumi urechile cat mai multor prieteni ai magazinului, dedicam seara de sambata – muzicii electronice.
————————–————————–————————–———————
Intrarea la petrecere se face doar pe baza de invitatie, pe care va trebui sa o ridicati din magazin, invitatie care se acorda pe baza de ochi frumosi (in caz ca ati petrecut deja prea mult, va sfatuim sa folositi niste picaturi oftalmice inainte de a veni la shop).
————————–————————–————————–———————
PARTENERI : Iulius Mall, Facultatea de Inginerie Chimica si Protectie a Mediului – Iasi, National Paints, Romlift, Apsides, Answer Club, Ong Contour, One Vibe

12042859_1002532483121188_2610092169924608586_n

(Visited 134 times, 1 visits today)