Asociatia CON-TOUR a fost prezenta prin 2 reprezentati la editia aniversara, mai exact aX-a, a festivalului Tare ca Piatra. Desfasurat la Piatra Neamt, in inima muntilor, festivalul a crescut an de an, surprinzandu-ne prin organizare, calm si promovare.

Am tot auzit ca Tare ca Piatra a fost (cum spune si numele), tare ca piatra, si nu as putea sa contest asta.

22-23 august au insemnat 2 zile de concursuri, distractie si talente. MC-ul, Jon Rullz (aka Junior/Freakquency) nu doar ca a prezentat si intretinut atmosfera, dar a oferit duminica si o demonstratie de breakdance alaturi de alti 2 colegi ai sai (rep. Bucharest Underground Cocktail).

Participantii, veniti din toate colturile tarii, s-au bucurat de concursuri de downhill, cross-country, skate, role, bmx, streetball. Vanataile sau cazaturile pareau nimicuri in fata zambetelor largi afisate de acestia.

Oamenii astia chiar iubesc ceea ce fac!

Cand tu te impiedici mergand, sa vezi backflip-uri pe role sau cu bmx-ul, ti se face automat pielea de gaina. Am sustinut, aplaudat si incurajat cat ne-au tinut plamanii sau palmele.

Sambata seara petrecerea s-a tinut pe Platoul Cozla, mersul cu telegondola ( pe care multi nu il mai experimentasera pana atunci) fiind inclus in pret. Am putut sa ne obosim si mai tare picioarele pe ritmuri de underground folclor (Argatu) sau trap (Bass Turbat.. care aproape ca nu ar fi vrut sa plece nici la 5 dimineata).

Intr-un peisaj linistitor, cu multe fete fericite in jurul tau, selfie-urile au fost la ordinea zilei. Ce-i drept, asa atmosfera, merita sa ramana in memorie pentru totdeauna.

Cu numerosi sponsori si mult sprijin, premierile s-au incheiat cu zambete pana la urechi atat din partea concurentilor cat si din partea organizatorilor.

Per total, festivalul a fost foarte bine organizat, numarul 10 de pe afis fiind si nota pe care o merita. S-au legat prietenii, s-au impartit stickere, s-au rupt skate-uri dar tuturor ne-a parut rau ca s-a terminat.

Ne bucuram ca am putut lua parte la aceasta editie si vom face tot posibilul sa fim prezenti acolo si la anul!

Check our pages for more awesome things:
Ars Urbana : https://www.facebook.com/ars.urbana.fest
ONG Contour : https://www.facebook.com/Asociatia.C.O.N.TOUR
Check Tare ca Piatra page:
https://www.facebook.com/tarecapiatra.neamt?fref=ts

11219394_848463975230633_7141150030172655626_n

(Visited 197 times, 1 visits today)