Weekend-ul acesta, se întâlnesc la Iași 7 dintre cei mai buni coregrafi din România! Casa de Cultură a Studenților Iași organizează Quasar Dance Workshops.

Pe parcursul celor 2 zile ale evenimentlului, cursanții vor putea participa la 8 workshop-uri, susținute de Cristian Chis Bruce, Simona Mereu, Alina Ciceo, Florin Whogonstopus, Waana Neagu, Andrei Angelescu și Chiriță Constantin. Cei 7 invitați îi vor provoca pe participanți cu coregrafii de streetdance, dancehall, contemporan, breakdance și waacking.

Evenimentul începe vineri, la ora 16, cu un meeting cu coregrafii, la care cursanții vor putea pune întrebări și vor putea afla poveștile din spatele carierelor de succes ale invitaților. După meeting va urma un workshop energizant de dancehall susținut de Simona Mereu, iar apoi un workshop specific lui Bruce care va solicita fiecare mușchi din corpul fiecărui dansator.

Street dance-ul s-a născut la petreceri, de aceea, vineri seara, organizatorii au pregătit un super-party cu Dj Crazy, la care este toata lumea invitată să danseze alături de coregrafii lor preferați.

Ziua bună se cunoaște de dimineață! Sâmbăta ziua începe la ora 11 cu un workshop de street dance susținut de Andrei Angelescu. Imediat după, ne întâlnim dinou cu Bruce la cel de-al doilea workshop al lui. La prânz luăm contact cu podeaua la workshop-ul lui Pyciu de breakdance. Atmosfera pozitivă va fi întreținută în continuare la workshop-ul de waacking al Waanei. Ultimele 2 workshop-uri sunt un adevărat test de rezistență. Fofo si Cici vor împinge limitele dansatorilor până la extrem.

Dansatorii vor trece de la pași de hip hop, la pași de contemporan; de la mișcări scurte si fixe, la mișcări largi si întinse.

La workshop sunt așteptați toți dansatorii ieșeni și nu numai. Este o super experiență adresată oricărui dansator indiferent de stilul de dans pe care îl abordează. Ne vedem acolo!

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/951044094967575/

12311328_907643345949701_9148518728405627751_n

(Visited 174 times, 1 visits today)