Asociația Contour și Omu Gnom vă invită cu drag la concertul de lansare al noului album, ce va avea loc sâmbătă 13 iunie în Club Fever.

Hip hop-ul este un gen muzical în care mesajul are rolul cel mai important în transmiterea sentimentelor. Această mișcare culturală s-a dezvoltat în comunitățile urbane și înglobează un stil de viață, încorporând elemente de etnie, artă, tehnologie, grup de referință, istorie, politică, etc.

Asociația Contour susține mișcările de genul, susține artiștii din orice domeniu și se implică în promovarea celor aflați la început de drum. Unul din proiectele care a consacrat asociația este festivalul Ars Urbana, unde hip hop-ul ocupă un loc special. Pe lângă concertele de la sfârșitul fiecărui festival Ars Urbana, Asociația Contour a mai organizat numeroase alte concerte și se bucură de numeroase colaborări cu cântăreți de muzica hip hop și nu numai, unul din ei fiind Omu Gnom, cu care asociația colaborează de mai bine de 3 ani.

Omu Gnom este un artist care te captivează prin piesele lui, te face să reflectezi asupra unor aspecte ce se petrec în zilele noastre și te ajută sa îți recapeți echilibrul tău interior. Anul 2015 îl găsește lucrând la albumul care va fi lansat Sâmbătă, al doilea album “Ateliere de creație – Ore suplimentare”, „un album clasic ca un taxi într-o zi de vară”, cum însuși artistul recunoaște. Alături de invitații săi, Celălalt, Serbanesku, Subasediu și Antiego promite, pentru lansare,  2 ore de muzică bună, un album fresh și o atmosferă pe măsură.

Pe lângă concert, Omu Gnom în parteneriat cu Asociația Contour a mai pregătit și un concurs pentru fanii lui, concurs ce constă în posibilitatea de a câștiga un album Omu Gnom și o invitație dublă la concert. Ce trebuie făcut pentru a participa? Nimic mai simplu…trebuie ca doritorii să își invite prietenii la concert , să distribuie public evenimentul. Pe lângă acestea, trebuie să mai lase un comentariu la postarea publicată pe evenimentul de pe facebok cu numele IAȘI // Concert OMU GNOM // Lansare Album // Celălalt, Serbănesku, Subasediu, Antiego // Sâmbătă 13 iunie // Club Fever. Comentariul trebuie să conțină cuvântul “Lansare” iar câștigătorul va fi anunțat joi seară!
Locație: Club Fever
Accesul se face începând cu orele 22:00
Support – 15 ron

Afiș_concert_Omu_Gnom

(Visited 173 times, 1 visits today)