1441333_602915579774698_305433544_n

Sâmbătă, 30 noiembrie, Asociația C.O.N.TOUR vă invită la un eveniment cu vânzare și donare de carte. Membrii acesteia vă vor întâmpina pe strada Lăpușneanu cu o cană de ceai și vă vor aduce la cunoștință informații despre evenimentul caritabil Împreună pentru copii, ce va avea loc pe 18 decembrie, la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași.

În aceeași zi, 30 noiembrie, veți avea ocazia să contribuiți la un cadou frumos și educativ pe care dorim să îl facem celor 100 de copii defavorizați de la Fundația Solidaritate și Speranță Iași, Fundația Hecuba și Centrul DIFAIN, și anume alcătuirea unei biblioteci.

Dumneavoastră puteți fi unul din cei care le vor aduce copiilor zâmbete pe buze și totodată șansa la educație și lectură, cumpărând o carte pentru ei de la anticariatele de pe strada Lăpușneanu și librăria Avant-Garde Librarium și înmânând-o unui membru C.O.N.TOUR. La final, cărțile astfel colectate vor fi donate fundațiilor partenere, care vor alcătui o bibliotecă la care vor avea acces toți cei 100 de copii defavorizați.

Prin evenimentul caritabil de pe 18 decembrie dorim organizarea unor activități strâns legate de Sărbătorile de Iarnă prin care îl vom aduce pe Moș Crăciun în sufletul copiilor ce provin din familii defavorizate.

Articol realizat de Ana Muraru, intern PR C.O.N. TOUR

(Visited 178 times, 1 visits today)