afis improattle

Improbattle este un proiect organizat de catre ONG-ul CONTOUR sub răspunderea lui Bratu Ionuț Alexandru, șeful departamentului de teatru, în cadrul căruia se vor desfășura training-uri pentru dezvoltarea imaginației, creativității și de învățare a artei improvizației.

Improvizația este o ramură a teatrului, aceasta fiind mai potrivită în rândul tinerilor deoarece este considerată un teatru sport. În spectacolele de improvizație nu există scenariu, regie, nu exista nimic pregătit înainte, totul desfășurându-se pe baza sugestiilor făcute de public. Proiectul “Improbattle” are scopul de a-i introduce pe tineri în lumea teatrului și de a-i transforma în amatori ai artei de a improviza.

Preselecția va fi pe data de 28 februarie, care reprezintă și prima întâlnire cu cei interesați să participe la concurs și training. După o perioadă de probă de o lună în care elevii vor fi evaluați în legătură cu abilitățile lor de gândire, imaginație și creativitate, vor urma încă 2 luni de training-uri în arta de a improviza iar pe final vor urma spectacolele ce se vor ține în fața publicului ieșean.

(Visited 189 times, 1 visits today)