Toamna se numără evenimentele şi se ascultă muzică bună!

Sâmbătă, 3 octombrie, începând cu orele 16:00, ieşenii sunt invitaţi să îşi încânte auzul la un concert de muzică folk. Andrei Bauer, Claudiu Cârstean și Alina Mihai vă vor cânta şi vă vor încânta în foişorul din Parcul Copou. Acest eveniment este organizat de către Clubul Rotaract Iaşi, care doreşte să vă aducă la cunoştinţă un caz social, şi anume, strângerea de fonduri pentru copiii cu dizabilități ai Colegiului „Ion Holban”, din Iaşi.

img_1201-515x190

Andrei Bauer este un nume sonor al scenei ieşene, nu doar prin festivalurile pe care le-a onorat şi prin premiile obţinute, ci şi prin legătura vie pe care o creează între muzică şi public. Cântă de când se ştie şi se consideră „un om norocos pentru faptul că am primit acest har de la Dumnezeu“. A participat la numeroase festivaluri, de la multe dintre ele întorcându-se acasă cu câte un premiu.

Claudiu Cârstean și Alina Mihai sunt doi tineri folkiști, aflați la început de drum, dar care s-au făcut remarcați datorită talentului lor, dar şi datorită pasiunii față de acest gen muzical, care îi este transmisă şi publicului, la fiecare apariţie a acestora pe scenă.

Intrarea este liberă, dar ieşenii care doresc să îi ajute pe aceşti copii, vor fi invitaţi să facă o donaţie, iar fondurile obținute vor fi direcționate în întregime către Centrul de Plasament ”Ion Holban” pentru achiziția de echipament tehnic și dotări necesare recuperării și reintegrării sociale și profesionale a copiilor ocrotiți aici. Centrul de Plasament ”Ion Holban” este singura instituţie din nord-estul ţării care asigură asistenţă educaţională copiilor cu dizabilităţi fizice, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani, asigurând prin intermediul specialiştilor un proces instructiv-educativ şi terapeutic recuperatoriu adecvat. În prezent, Centrul de plasament și Centrul de recuperare și îngrijire de zi asociate colegiului adăpostesc și asigură școlarizarea a peste 400 de copii.

img_1202-515x727

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/899053176809467/

Clubul Rotaract Iaşi a luat fiinţă în anul 1999 şi este format din 20 de voluntari cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. În lume, există peste 7.000 de astfel de cluburi sponsorizate de Rotary, în 150 de ţări, care au ca scop formarea tinerilor ca lideri şi cetăţeni responsabili, prin muncă şi serviciile voluntare depuse în folosul comunităţii, pe plan local şi în întreaga lume.

(Visited 147 times, 1 visits today)