Singurul lucru mai periculos decât un lup în haine de oaie, este un dragon în haine de lup. Dragonii sunt prădători aprigi, de necontestat. Dragonul este  viclean și tenace iar tactica lui nu este nicidecum de a folosi zborul, ci de a se amesteca printre victimele lui, pentru a le câștiga încrederea și obișnuiește să astepte momentul ideal pentru a ataca.

wolfs-clothing_digital_x1600

Existența gnomilor este un subiect aprig dezbătut în cercurile științifice. Dovezi ale existenței lor posibil să se fi pierdut în trecut. Raportarea aspectelor comportamentelor dragonilor poate dovedi că aceștia sunt responsabili de dispariția gnomilor, fiind probabil mâncați datorită faptului că sunt bogați în proteine, dar și din cauză că erau mici și nu se puteau apăra de foamea dragonilor.

dragons-and-gnomes-digital-paint-over_lpl_x1600

În ciuda credinței comune, dragonii urăsc fluturii. Fluturii, fiind frumoși și plini de culoare sunt comoara regnului animal și o sursă de frustrare pentru dragoni. Din acest motiv dragonii îi disprețuiesc și le distrug până și câmplul cu flori, numit cândva “acasă”.

dragons-hate-butterlies-digital-paintover_lpl_x1600

Printre puținele lucruri pe care îi fac fericiti, se numără și o masă bogată. Cu cât e mai mic, cu atât se satură mai repede, de unde rezultă că dragonii mici sunt cei mai fericiți.

egg-eaters-digital_x16001

Dintre toate comportamentele lor, cel mai ciudat este prietenia lor cu pisicile. În antichitate. dragonii erau dotați cu inteligență. În zilele noastre, pisicile le-au luat locul, fiind niște vânători rapizi, discreți și fideli stăpânilor lor dragoni,pentru care vânează păsări și șoareci, pradă pe care ei nu ar fi capabili să pună ghearele fără ca noi să îi observăm.

making-friends_digital-_x1600

Unii dragoni au supraviețuit lumii moderne nu neapărat pentru că sunt feroce, ci pentru că știu să se camufleze. Ei pot alege să imite părăsi, ceea ce ne poate duce cu gândul la faptul că poate chiar am zărit un dragon fără să știm.

dragon-on-a-wire_lpl_x1600

Toate aceste creații vizuale și concepte despre dinozauri au fost create de Lynton Levengood, un artist vizual care a absolvit școala de animație. În prezent este stabilit in Cape Town unde lucrează de 7 ani în industria de animație, producătoare de concepte de artă pentru filme de lung și scurt metraj. Are însă ca pasiune arta fanteziei și adoră să creeze lumi ale imaginației; propriile lui viziuni despre viață.

De ce dragoni? Pentru că încă din copilărie i s-au părut cele mai impozante personaje de desene. Îi place să își imagineze ce ar fi făcut ei dacă ar fi trăit în secolul nostru. A încercat să combine umorul cu arta, pentru că, spune el, este multă inspirație în aceste personaje.

cute-dragons-paintings-illustrations-lynton-levengood-6 cute-dragons-paintings-illustrations-lynton-levengood-9 cute-dragons-paintings-illustrations-lynton-levengood-10 cute-dragons-paintings-illustrations-lynton-levengood-18

(Visited 325 times, 1 visits today)