Puteți sprijini Asociația C.O.N.-TOUR directionând 2% din impozitul perceput de stat asupra veniturilor Dumneavoastră, către aceasta.

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate  directiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.) doreste. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, nu reprezintă o plată facută din bugetul dumneavoastră propriu, ci este, în esență, o parte a bugetului de stat care este direcționată, conform dispoziţiilor dumneavoastră, către entitatea non-guvernamentală şi non-profit dorită.

Puteţi direcționa 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ați plătit statului pentru veniturile din anul 2013 pentru sprijinirea activităţii Asociatiei C.O.N.TOUR, completând și transmiţând, până la data de 15 mai 2014, un exemplar din cele două documente de mai jos, în functie de situația în care vă încadrați:

  • a) pentru cei care au realizat venituri doar din salarii: descărcați de ! AICI ! formularul 230 și completati, citind cu atenție instrucțiunile de la final. Anul de referinţă în declarație este 2014 deoarece redirecționarea se va aplica impozitului pe venitul din 2014, conform fisei fiscale.
  • Suma propriu-zisă va fi calculată de organele fiscale astfel că puteți lăsa căsuța necompletată.
  • b) pentru cei care realizează venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc): descărcați de ! AICI ! formularul 200 și completați, (punctul III) citind cu atenție instrucțiunile de la final. Anul la care se face referire în declaratie este 2014, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2014, conform fișei fiscale.
  • Suma propriu-zisă va fi calculată de organele fiscale astfel că puteți lăsa căsuța necompletată. Cei care obțin pe lângă salarii și alte venituri, vor completa formularul 200, la toate capitolele aferente tipului de venit obținut, inclusiv capitolul III “Destinația sumei reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat”.
(Visited 94 times, 1 visits today)